INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Video BitRate Field Not getting Populated  (Read 298 times)

HTPC Videophile

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 106
Video BitRate Field Not getting Populated
« on: February 27, 2024, 08:59:05 am »

Is the Video Bitrate Column different from the earlier Bitrate column? It does not get populated despite running Video Analyze tool.Am i missing something ?
Logged

HTPC Videophile

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 106
Re: Video BitRate Field Not getting Populated
« Reply #1 on: February 27, 2024, 09:44:20 pm »

Seems I'm the only one who is facing this issue. For the rest its working ::) ::)
Logged

HTPC Videophile

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 106
Re: Video BitRate Field Not getting Populated
« Reply #2 on: February 27, 2024, 10:27:58 pm »

 Hendrik's post on this https://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=135063.0    says that the Video Bitrate column is not calculated at present  but taken from file's metadata (if present). Maybe that explains why i'm getting it blank for all the 9689 Blu-ray rips as most of them show variable Bitrates as per MedaiInfo. Anyways just for the aesthetic look and completeness with the Audio Bitrate tab,, i will create a new Video Bitrate field and populate it with the value of legacy Bitrate field which seems to be the Overall Bitrate matching with the MediaInfo output.
Logged
Pages: [1]   Go Up