INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: players.ini for MC v11?  (Read 3208 times)

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
players.ini for MC v11?
« on: August 25, 2004, 01:13:26 pm »

The players.ini file that enables MC 10 and media keys on logitech keyboards is not compatible with the new version of MC. Does anyone have a solution?
Logged

mattsnuts

  • Regular Member
  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 82
  • that'll do
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #1 on: September 02, 2004, 12:41:03 am »

Consider this a 'me too' message. I can't get it to work. :( My MC starts when you press the Play button, but pausing/stopping etc doesn't work.

-Matt
Listening to: 'Wherever I May Roam' from 'Metallica' by 'Metallica' on Media Center 11
Logged

Rooster6975

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 23
  • nothing more to say...
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #2 on: September 21, 2004, 07:46:58 am »

I will have to "Me 3" you guys.  The keyboard media buttons on my logitech are behaving in an odd manner.  Sometimes play/pause work, sometimes not.  Sometimes I get the OSD green display, sometimes not.  Next Track never works, it skips rapidly through songs and I have to kill MC to get it to stop.  On the other hand, MMJB works perfectly so I am using that to listen to MP3s (which is really disappointing) until I find a fix.

R.
Logged

Rooster6975

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 23
  • nothing more to say...
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #3 on: September 21, 2004, 01:05:50 pm »

Just figured out if you deinstall iTouch software, the logitech keyboard works perfectly with MC10.  I'll try MC11 in a few days, but right now I am enjoying pushing the Next Track and Previous Track buttons and actually having it work!  All the media buttons work (Next, Previous, Mute, Play/Pause, Stop, Volume).

Weird, eh?

R.
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #4 on: October 07, 2004, 08:06:06 pm »

Has anyone figured this one out yet? I'm currently not using MC11 because of this "error".. Using my keyboard as a remote control is very important to me, and it's easier to just use MC10.

Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71774
  • Where did I put my teeth?
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #5 on: October 07, 2004, 10:09:59 pm »

Did you try uninstalling the Logitech software as described above?
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #6 on: October 08, 2004, 07:33:23 am »

Yes, that works to a certain point, but then other keys stops working, most importantly those on my mouse, so uninstalling the software won't work either..
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71774
  • Where did I put my teeth?
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #7 on: October 08, 2004, 07:43:03 am »

Can you report this problem to Logitech?
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #8 on: October 08, 2004, 07:46:51 am »

Will do!
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #9 on: October 09, 2004, 09:19:47 am »

Logitech response:

"I would like to inform you that the current version of SetPoint software does not support Media Center 11. The next version of SetPoint software may support Media Center 11."

>_<

The current version does not support Media Center 10!
Logged

edbro

  • Regular Member
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 733
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #10 on: October 09, 2004, 09:43:03 am »

I don't have the keyboard so I don't know; Is the keyboard programmable? If so, you can build your own commands using mjextman command lines. I built a similar capability as a menu in my taskbar to control MC.

Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71774
  • Where did I put my teeth?
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #11 on: October 09, 2004, 09:54:17 am »

If you received e-mail from them, let them know we'll provide a license and assist in testing.
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #12 on: October 12, 2004, 11:32:56 am »

From Logitech's EMEA support:
"I understand that you have contacted the developers of Media Center 11 and they have informed you that they would provide license and testing assistance to Logitech to include the support for Media Center 11 in the SetPoint software.

I thank you for your efforts and your feedback. I have forwarded the details to our technical department to have a look into. If possible, the support for Media Center 11 would be included in the next version of the SetPoint software."

Let's just hope they do:)
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71774
  • Where did I put my teeth?
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #13 on: October 12, 2004, 01:20:43 pm »

Thanks for helping with this!
Logged

cascius

  • Regular Member
  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 355
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #14 on: October 12, 2004, 01:47:53 pm »

This is weird. I personally use a very basic (and old) compaq keyboard that comes with a few play/prev/next/stop/volume buttons and they all work very well without the need of any special drivers (just the typical M$ one). Have you guys tried to use a conventional driver?

-Cascius
Logged

ConTrail

  • Regular Member
  • Recent member
  • *
  • Posts: 39
Re:players.ini for MC v11?
« Reply #15 on: October 12, 2004, 03:46:32 pm »

Using the default driver solves the problem, but creates other ones, for exemple if you use a Logitech mouse. All the buttons reverts to their default setting. Also, my Media Pad doesn't show MSN messages with the drivers disabled.
Logged
Pages: [1]   Go Up