INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Loading... Still a problem  (Read 2811 times)

grsteve

  • Recent member
  • *
  • Posts: 5
Loading... Still a problem
« on: April 30, 2009, 07:08:35 pm »

Am using build 101 as of today.   Did a search on Lou Reed and got permanent loading states for the following albums:

Berlin: Live at St. Ann's Warehouse
Coney Island Baby
Perfect Night Live in London
Lou Reed

-Steve


Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71735
  • Where did I put my teeth?
Re: Loading... Still a problem
« Reply #1 on: April 30, 2009, 07:15:19 pm »

We saw some problems today, too.  Please try again.  It may be OK now.
Logged

grsteve

  • Recent member
  • *
  • Posts: 5
Re: Loading... Still a problem
« Reply #2 on: April 30, 2009, 08:47:59 pm »

No luck.  Just tried it again and the same albums are still Loading....
Logged

JohnT

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4627
Re: Loading... Still a problem
« Reply #3 on: May 01, 2009, 10:37:02 am »

It's not a loading problem, those albums are not currently available from the Medianet catalog. We are looking into why they showed up in the list at all.
Logged
John Thompson, JRiver Media Center

Mr ChriZ

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4375
  • :-D
Re: Loading... Still a problem
« Reply #4 on: May 02, 2009, 03:20:19 am »

I saw the same with one of Feeders albums

gottwavo

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 166
Re: Loading... Still a problem
« Reply #5 on: May 02, 2009, 02:17:26 pm »

In the past days I saw a lot of "loading ..." problems. It just happend after searching for "Joe Pass".
No Album tracks dispayed. All of them "loading". For ever. What's up?

Screenshot below:



Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71735
  • Where did I put my teeth?
Re: Loading... Still a problem
« Reply #6 on: May 02, 2009, 03:27:21 pm »

We're aware of it.  Should be fixed this week.
Logged

DarkPenguin

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 1921
Re: Loading... Still a problem
« Reply #7 on: May 04, 2009, 09:22:18 am »

Some albums are showing up that are not yet available.  This will result in a blank track list.  This isn't necessarily the issue you are seeing but it is possible that after we fix this the albums in question might disappear until their release date.  Just an FYI.
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71735
  • Where did I put my teeth?
Re: Loading... Still a problem
« Reply #8 on: May 14, 2009, 03:33:51 pm »

We think this is working again.  Please report any problems.
Logged

whamacc

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Loading... Still a problem
« Reply #9 on: June 05, 2009, 05:37:12 am »

I only ever get 'Loading...' - I can't see any tracks on new or old albums. Using build 101, based in New Zealand.
Logged
Pages: [1]   Go Up