INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: DAC missing after a crash  (Read 1137 times)

vdidenko

  • Recent member
  • *
  • Posts: 25
DAC missing after a crash
« on: November 12, 2013, 09:04:14 pm »

I'm on Maverics, all updates up to today, System config:

http://drive.google.com/file/d/0B3y6CRDewn4hZkRCdGc2THpwRUk/edit?usp=sharing

After the 19.0.72 version crashed, MC lost knowledge about the available hardware and I did not find how to reset it. The device selector is empty, showing checkmark when clicked - yet no effect. It came back after installing 19.0.74 - until the next crash, when exact same problem happened - no devices. So two problems:

1. I want my DAC back ::) OSX sees it fine and plays everything on it. MC does not see any sound output device and does not allow to set it's options. See the attached screenshot:

http://drive.google.com/file/d/0B3y6CRDewn4hOGd1NENzQVlNakU/edit?usp=sharing

I assume it is a simple config wipe I need to do - but which files?

2. Do not remember what caused the first crash. The second one on .74 version happened after I added one song to Playing now (last in the album) and then attempted to bulk add multi-selected rest of the album. Baaam! Can't repeat it though, as MC currently refuses to play with "Something went wrong with playback" feedback.

Any suggestions?
Logged

JohnT

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4627
Re: DAC missing after a crash
« Reply #1 on: November 12, 2013, 09:31:31 pm »

I'm not sure why it's not showing your DAC.  Maybe you could attach or send a log file to us.
Logged
John Thompson, JRiver Media Center

vdidenko

  • Recent member
  • *
  • Posts: 25
Re: DAC missing after a crash
« Reply #2 on: November 12, 2013, 09:52:00 pm »

Do not know if any personal info in the log, so sent the log in an individual message.
Logged
Pages: [1]   Go Up