INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with Start Up View in .154  (Read 1187 times)

mwheelerk

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 341
Problem with Start Up View in .154
« on: July 24, 2014, 05:12:38 pm »

Since I installed .154 very time I open it it defaults to Drives & Devices view. I have noticed under Options>Startup>Startup Interface that the Location was set to Drives & Devices (I don't even recall seeing the Drive & Devices option before). Previously when opening MC it would open to the last view I exited. After changing Startup Interface>Location to Audio and leaving Mode To Last Exit View I closed MC and reopened. However while it opens in Audio it defaults to Panes view rather that the Smartlist I exited from as it always previously did.

How can I correct this so that I will return to the last view I was in when reopening MC?
Logged
Believe In Music GR MI 1973 - 2002

adamt

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 447
Re: Problem with Start Up View in .154
« Reply #1 on: July 25, 2014, 09:01:12 am »

I'm not sure why the default location switched to Drives & Devices.  To get it back to the way you had before though, you'll want to select [Location > Last Location] instead of Audio.  The "Last Exit Mode" setting changes the mode MC is in, such as Standard or Mini.
Logged
Adam Thompson, JRiver

mwheelerk

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 341
Re: Problem with Start Up View in .154
« Reply #2 on: July 25, 2014, 06:01:26 pm »

Thank you as always. I'm learning slow but sure.
Logged
Believe In Music GR MI 1973 - 2002
Pages: [1]   Go Up