INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: still CD rip speed problem  (Read 2050 times)

AddyV

  • Regular Member
  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 71
  • Change this by choosing profile
still CD rip speed problem
« on: December 11, 2014, 01:46:56 pm »

I saw that in previous versions of MC20 there was a problem with the speed for CD ripping.
that problem is sqtill there in .47 version.
copy mode is on "normal" but I receive a secure rip report when ripping.
Addy
Logged

AndrewFG

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 3392
Re: still CD rip speed problem
« Reply #1 on: December 11, 2014, 02:04:11 pm »

What exactly is the problem?

Logged
Author of Whitebear Digital Media Renderer Analyser - http://www.whitebear.ch/dmra.htm
Author of Whitebear - http://www.whitebear.ch/mediaserver.htm

AddyV

  • Regular Member
  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 71
  • Change this by choosing profile
Re: still CD rip speed problem
« Reply #2 on: December 12, 2014, 09:00:11 am »

the speed of ripping in "normal"
MC19 rips at 20.0x (no secure rip report at the end)
MC20 rips at max 3.0x (with secure rip report)
parameter settings are in both the same. General - CD Ripping - CD copy mode = normal

it seems that MC20 does not rip in non-secure mode, or that normal does not switch of the secure ripping.
Logged

garylynch

  • Recent member
  • *
  • Posts: 16
Re: still CD rip speed problem
« Reply #3 on: December 18, 2014, 02:20:19 am »

I have same problem - manage to get up to 7.0 on some tracks but switching from secure to normal (and back again) makes no difference - always rips in secure mode.
Logged

AddyV

  • Regular Member
  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 71
  • Change this by choosing profile
MC20 still ripping CD in secure mode
« Reply #4 on: February 12, 2015, 11:07:49 am »

after several MC20 updates received, CD ripping still running in "secure mode" with at the end a report, while CD copy mode is set to "normal".
can somebody give advice how to get it back in normal mode?
switch the parameter from normal to secure and back to normal does not help.
Logged

JohnT

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4627
Re: still CD rip speed problem
« Reply #5 on: February 12, 2015, 01:01:13 pm »

Sorry, this has been fixed for the next build.
Logged
John Thompson, JRiver Media Center

Vocalpoint

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 2005
Re: still CD rip speed problem
« Reply #6 on: February 12, 2015, 02:27:42 pm »

Sorry, this has been fixed for the next build.

Excellent. I ripped a disc this morning and it must have took about 10 mins...

VP
Logged
Pages: [1]   Go Up