INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?  (Read 2139 times)

fitbrit

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4882
Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« on: May 14, 2015, 12:55:15 pm »

I'm trying to play Tidal through MC's Chromium. However, it says that Flash needs to be installed, but I cannot find a way to do it that allows Flash to to be used with MC's internal browser. I am trying to do this without having to install Chrome on this particular computer.
Logged

mojave

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 3732
  • Requires "iTunes or better" so I installed JRiver
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #1 on: May 14, 2015, 01:06:38 pm »

I can play Tidal through MC's Chromium engine, but I also have Chrome installed so I don't know if that makes a difference. I have a Tidal page under Video\Connected Media.
Logged

mojave

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 3732
  • Requires "iTunes or better" so I installed JRiver
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #2 on: May 14, 2015, 01:11:00 pm »

You can also consider just using the Tidal Windows app. I like it better than the web interface. It is being upgraded per their website and there is no link, but here is the invisible link.  ;)

http://wimp.no/wweb/resources/wimp_f....2.3.16-WW.exe
Logged

fitbrit

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4882
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #3 on: May 14, 2015, 02:20:30 pm »

THANK YOU!!!! I knew of this app's existence, but there were no links anywhere. BTW I do have chrome installed on my test machine, but still no luck. I still get the Flash needed message.
Logged

fitbrit

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4882
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #4 on: May 14, 2015, 02:22:54 pm »

No joy- 404. :{
Logged

mojave

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 3732
  • Requires "iTunes or better" so I installed JRiver
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #5 on: May 14, 2015, 02:39:16 pm »

Use Flash Player with Chromium

I tested the link before posting and it worked then. Now it doesn't work for me either.

I have the downloaded installer. Can you accept a 30.3 MB e-mail?
Logged

fitbrit

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4882
Re: Can Tidal be played on MC's Chromium engine?
« Reply #6 on: May 14, 2015, 10:54:04 pm »

Use Flash Player with Chromium

I tested the link before posting and it worked then. Now it doesn't work for me either.

I have the downloaded installer. Can you accept a 30.3 MB e-mail?

Thanks again. I will pm you to get the installer. However, I did check out the chromium flash link before. I tried all the steps to no avail; Tidal still asks me to install Flash. I guess I could try again with a reboot.
Logged
Pages: [1]   Go Up