INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Where is the EQ?  (Read 5275 times)

coffeethecat

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 102
Where is the EQ?
« on: November 10, 2015, 10:29:33 am »

OK - I give up!   Where is the EQ in JRM 20.0?  Can't find it!

Thanx
Logged

BradATIMA

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 1641
Re: Where is the EQ?
« Reply #1 on: November 10, 2015, 11:01:20 am »

From the Toolbar at the top, select Tools -> Options. In the Options menu, select the 'Audio' tab from the left-hand side, then look under 'Settings'  and select "DSP & output format." That will open up the DSP Studio where the equalizer is located.
Logged

mojave

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 3732
  • Requires "iTunes or better" so I installed JRiver
Re: Where is the EQ?
« Reply #2 on: November 10, 2015, 11:04:41 am »

Open DSP Studio and select Parametric Equalizer or Parametric Equalizer 2.

Tools > Options > Audio > Settings > DSP & Output Format
or
Click equalizer icon at top right of Standard View
or
Right Click Toolbar > Customize Toolbar and add DSP Studio icon
or
Press Ctrl+D with MC21
Logged

tvrgeek

  • Recent member
  • *
  • Posts: 16
Re: Where is the EQ?
« Reply #3 on: January 01, 2022, 05:30:37 am »

I can't find it in my system.  I open DSP studio, click on equalizer. But where is it?   The above says I should see something the upper right.
I can get to the DSP tools popup through the "gear" but not wherever the equalizer pop up is.
Logged

tvrgeek

  • Recent member
  • *
  • Posts: 16
Re: Where is the EQ?
« Reply #4 on: January 01, 2022, 07:07:04 am »

How stupid. You have to click the box, and THEN click the text.
Logged

tvrgeek

  • Recent member
  • *
  • Posts: 16
Re: Where is the EQ?
« Reply #5 on: January 01, 2022, 07:14:47 am »

I also note, only 2/3 octave, so for my specific issues, I will use the parametric.  It should have the abilty to put a button in the ribbon to get it directly.
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71013
  • where the buffalo roam
Re: Where is the EQ?
« Reply #6 on: January 01, 2022, 10:12:05 am »

How stupid. You have to click the box, and THEN click the text.
How about being a little more respectful?
Logged
Pages: [1]   Go Up