INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 151 and WebGizmo  (Read 2179 times)

jtwrace

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 438
  • "Science is not a democracy"-Earl Geddes, Ph.D.
151 and WebGizmo
« on: March 16, 2013, 04:37:11 pm »

It seems unstable (assuming I'm doing it correct).  Is this expected as this point?  I seem to be able to connect and then once I log off and try to reconnect it doesn't work unless I go through the whole process of setting it up again and then it seems to work with some trouble. 
Logged
W10 NUC i7 (Gen 10) > (Audiolense FIR) > Motu UltraLite mk5 > (4) Hypex NCore NC502MP > JBL M2 Master Reference +4 subs

My podcast:
https://www.youtube.com/channel/UCXMw_bZWBMtRWNJQfTJ38kA/videos

erviv

  • World Citizen
  • ***
  • Posts: 218
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #1 on: March 16, 2013, 06:25:07 pm »

It works fine for me.  Although I did find I had to exit out of the options menu in order for it to connect properly.  I am on SL.
Logged
MacBook Pro i5 2.3Ghz 8 GB (early 2011) 1Tb SSD; 3 Raspberry pi’s 4 and 2@ 3B (o/s: Buster).

jtwrace

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 438
  • "Science is not a democracy"-Earl Geddes, Ph.D.
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #2 on: March 17, 2013, 08:02:20 am »

This is what I get when I try to reconnect:

Oops! Google Chrome could not connect to localhost:52199
Suggestions:
Try reloading: localhost:­52199/­Gizmo/­library.­html
Search on Google:
Logged
W10 NUC i7 (Gen 10) > (Audiolense FIR) > Motu UltraLite mk5 > (4) Hypex NCore NC502MP > JBL M2 Master Reference +4 subs

My podcast:
https://www.youtube.com/channel/UCXMw_bZWBMtRWNJQfTJ38kA/videos

Richheart

  • Recent member
  • *
  • Posts: 35
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #3 on: March 17, 2013, 08:38:15 am »

This is what I get when I try to reconnect:

Oops! Google Chrome could not connect to localhost:52199
Suggestions:
Try reloading: localhost:­52199/­Gizmo/­library.­html
Search on Google:

Check that your firewall is not blocking the port?
Logged

jtwrace

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 438
  • "Science is not a democracy"-Earl Geddes, Ph.D.
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #4 on: March 17, 2013, 12:22:06 pm »

Check that your firewall is not blocking the port?
Think I'm good.
Logged
W10 NUC i7 (Gen 10) > (Audiolense FIR) > Motu UltraLite mk5 > (4) Hypex NCore NC502MP > JBL M2 Master Reference +4 subs

My podcast:
https://www.youtube.com/channel/UCXMw_bZWBMtRWNJQfTJ38kA/videos

JohnT

  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 4627
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #5 on: March 18, 2013, 10:29:01 am »

Think I'm good.
Do you mean it's working now, or just that the firewall isn't the issue?
Logged
John Thompson, JRiver Media Center

jtwrace

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 438
  • "Science is not a democracy"-Earl Geddes, Ph.D.
Re: 151 and WebGizmo
« Reply #6 on: March 18, 2013, 04:30:09 pm »

Do you mean it's working now, or just that the firewall isn't the issue?
Sorry.  I don't believe the firewall is the issue.
Logged
W10 NUC i7 (Gen 10) > (Audiolense FIR) > Motu UltraLite mk5 > (4) Hypex NCore NC502MP > JBL M2 Master Reference +4 subs

My podcast:
https://www.youtube.com/channel/UCXMw_bZWBMtRWNJQfTJ38kA/videos
Pages: [1]   Go Up