INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I get error when I sync my android device  (Read 1810 times)

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
I get error when I sync my android device
« on: October 03, 2014, 03:24:51 pm »

I get error when I sync my android device. I'm using a phone one plus one with android 4.4.4. I only can use MTP. I can't use a FAT file-system for the internal memory.

Any solution for this?
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71750
  • Where did I put my teeth?
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #1 on: October 03, 2014, 04:24:46 pm »

What is the error message?
Logged

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #2 on: October 03, 2014, 06:18:31 pm »

in "status" say error.

if I check "Enable album.." and "get play stats..." I get error in very much more audio-files.

Logged

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #3 on: October 09, 2014, 03:59:03 pm »

any solution for this?
Logged

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #4 on: October 15, 2014, 09:47:24 am »

up  :P
Logged

glynor

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 19608
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #5 on: October 15, 2014, 03:34:25 pm »

You are probably trying to sync to your device using a copy of MC in client mode (connected to a remote Library Server).  See:
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=92032.msg636387#msg636387
Logged
"Some cultures are defined by their relationship to cheese."

Visit me on the Interweb Thingie: http://glynor.com/

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #6 on: October 15, 2014, 03:44:41 pm »

You are probably trying to sync to your device using a copy of MC in client mode (connected to a remote Library Server).  See:
http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=92032.msg636387#msg636387

thank you glynor.

connected to a remote Library Server? I think that this is impossible. I'm using a local library in the same pc.

Really the audio-files that say "error", this files, are inside the memory of my device. But MC don't detect that the files are inside the memory and I get error always.

I've tried delete all files of my memory and re-try it with the same result.

Any solution for this? With my old phone with android 4.1 (with FAT file-system) I had not problem.

Thank you!

Logged

glynor

  • MC Beta Team
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 19608
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #7 on: October 15, 2014, 04:04:36 pm »

thank you glynor.

connected to a remote Library Server? I think that this is impossible. I'm using a local library in the same pc.

Bummer.

I was guessing because I used to see similar behavior when I tried to sync using a MC in client mode.  And the Uploading text in your screenshot was a further clue (it doesn't say that when syncing to a local directory from the server, but does when syncing from a client).

If you're using a local Library, then I can't help.
Logged
"Some cultures are defined by their relationship to cheese."

Visit me on the Interweb Thingie: http://glynor.com/

cron0sRXR8

  • Galactic Citizen
  • ****
  • Posts: 296
Re: I get error when I sync my android device
« Reply #8 on: October 15, 2014, 04:14:00 pm »

OK, thank you Glynor.

I think that this problem is for the file-system of the memory of my phone. In android 4.4 (or >) google don't allow to use FAT32 for the internal memory. With FAT32 SD-cards I don't have any problem. I only have this problem with the internal memory.

I hope that dev team of MC can solve this in the next versions of the program.

Logged
Pages: [1]   Go Up