INTERACT FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Bug: Ratings got lost when synching APE files  (Read 1254 times)

Windcrest77

  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 63
Bug: Ratings got lost when synching APE files
« on: July 07, 2015, 06:07:24 pm »

Hi,

I just synched all my 4 and 5 star songs to a "generic USB device" (a MicroSD card for my Surface tablet). All the songs got to the drive. But when I plugged the synched MicroSD into my Surface and re-imported, the total file count was correct however the rating stars were lost on all the APE files. But those files have stars on my desktop system. The flac, wma, m4a, mp3, wv, and wav files all kept their stars just fine. Only the APE files lost their stars.

How do I get around this bug so that the ratings wont be lost when doing a sync of APE files? I think I discovered a bug. Why would the APE files have 4/5 star ratings on my desktop system, but those get lost when I synch to a flash drive and carry that over to another machine?

Thanks
Logged

JimH

  • Administrator
  • Citizen of the Universe
  • *****
  • Posts: 71653
  • Where did I put my teeth?
Re: Bug: Ratings got lost when synching APE files
« Reply #1 on: July 07, 2015, 06:27:30 pm »

It isn't a bug.  The ratings may not be in the file tags.  You can try "Update tags from Library".  It's a Library Tool.  Try a few before you do very many.
Logged

Windcrest77

  • Junior Woodchuck
  • **
  • Posts: 63
Re: Bug: Ratings got lost when synching APE files
« Reply #2 on: July 11, 2015, 04:07:25 pm »

Thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up